“Bij Bedrijfsburo JBG geloven we in de kracht van samenwerking en kennisdeling. We zijn trots op onze geschiedenis en de manier waarop we ons bedrijf hebben opgebouwd. We zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk aan onze klanten, en we zijn vastbesloten om deze filosofie voort te zetten in de toekomst.”

— Jan Grijpma, Directeur Bedrijfsburo JBG

Onze geschiedenis

Bedrijfsburo JBG, opgericht in 2014 en begonnen om ons te specialiseren in het opstellen van schadecalculaties. Door de kennis en kracht van iedere professional binnen ons team te bundelen, hebben wij continue verbeteringen in het proces aangebracht. Hierdoor hebben wij een optimaal functionerende standaard werkmethode gecreëerd en bieden wij een hoog kwaliteitsniveau.

In 2015 zijn wij begonnen met de Kosten Analyse Rapportages voor de nieuwbouwregeling van de NAM. Hierbij werden ingediende nieuwbouwplannen onderworpen aan een kostenanalyse. Onze medewerkers doen ook kwaliteitscontroles, zowel op rapportages als tijdens de uitvoering op de bouwplaats.

In 2016 hebben wij ondersteuning/veldwerk verricht bij het inventariseren van ca. 23.000 objecten opgedeeld in diverse typologieën, waaronder woningen en boerderijen. De gevonden parameters zijn gebruikt om erachter te komen hoe specifiek een gebouw zich gedraagt bij een aardbeving om vervolgens een degelijke risico analyse te kunnen maken.

Ons dienstenpakket is in de loop van jaren verbreed als procesmanager binnen de gehele bouwkolom van Bouwmanagement tot Bouwkostenbeheer.

Wij streven naar een duurzame, innovatieve en klantgerichte bouwsector, waarbij wij als strategische partner onze opdrachtgevers optimaal kunnen begeleiden bij het realiseren van hun bouwprojecten op maat.