Haal het begin van de oplossing in huis met JBG

Duurzaamheid/Energietransitie

Bij iedere keuze worden afwegingen gemaakt of de oplossing praktisch uitvoerbaar is, welke verbeteringen er zijn t.a.v. het milieu, wat de kosten zijn en of er een acceptabele terugverdientijd is. Wij houden ons al vanaf de ontwerpfase bezig met duurzaam bouwen.

Ook vinden wij het belangrijk om ervoor te zorgen dat de (toekomstige) medewerkers de komende jaren meer scholing krijgen in de toekomstige energietransitie.

Kwaliteit

Wij leveren hoogwaardige diensten die voldoen aan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Dit doen wij samen met gekwalificeerde professionals die hun vak verstaan en continue streven naar verbetering.

Toekomstgerichtheid

Wij denken vooruit en zoeken naar innovatieve oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid en levensduur van onze projecten. Wij volgen de ontwikkelingen in de markt en de technologie op de voet en passen ons aan aan de veranderende behoeften van onze klanten. Wij geven gevraagd, maar ook ongevraagd advies.

Relatie

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met onze klanten en partners. Wij luisteren naar hun wensen en verwachtingen en bieden hen persoonlijke service en advies op maat. Wij zijn betrokken, transparant en eerlijk in onze communicatie en afspraken.

Creativiteit

Wij houden van uitdagingen en complexe vraagstukken waarvoor we onze creativiteit kunnen inzetten. Wij combineren onze kennis en ervaring met onze fantasie en originaliteit om unieke en passende ontwerpen en concepten te creëren.

Ontmoet ons team!