Samen bouwen aan een veilige toekomst

Wij geloven dat samenwerking de sleutel is tot succes en innovatie, en daarom streven wij ernaar om duurzame en wederzijds voordelige relaties op te bouwen met onze partners. Op deze pagina vindt u een aantal testimonials van onze opdrachtgevers, die een stuk hebben geschreven over hun ervaringen met onze organisatie. Zij vertellen u wat onze samenwerking voor hen heeft betekend, en wat onze toegevoegde waarde is. Wij zijn erg trots op deze positieve feedback!


Vorm4 Ingenieurs, een opdrachtgever/samenwerkingspartner op het gebied van ingenieursdiensten.

”Dankzij de persoonlijke aandacht die JBG voor elk project heeft, wordt het uitgewerkt tot een kwalitatief goed ontwerp en is er voldoende aandacht voor de uitvoerbaarheid”.

Sinds 2021 maakt VORM4 gebruik van de diensten van JBG voor het opstellen van kostencalculaties voor aardbevingsbestendige constructies (BKV) en industriële projecten (bv Sonac). Daarnaast wordt VORM4 sinds 2023 ingeschakeld voor het uitvoeren van inspecties, opstellen van seismische en statische berekeningen en het verrichten van tekenwerk. Hierbij trekken we gezamenlijk op om de bewoners mee te nemen in het proces en direct een goed uitgewerkt plan aan te leveren.

Nationaal Coördinator Groningen (NCG) werkt aan het onderzoeken en versterken van gebouwen in het aardbevingsgebied.

Versterkingspunt Ten Boer: ”De samenwerking lijkt te mooi om waar te zijn, maar het is wel zo”.

Bedrijfsburo JBG ondersteunt NCG bij het uitwerken van versterkingstrajecten in onder andere Ten Boer. ”De manier waarop JBG het NCG meeneemt van het versterkingsadvies naar de uitvoering van de versterkingsmaatregelen, maakt ons enthousiast”, aldus Versterkingspunt Ten Boer.

Korte lijntjes met een vast contactpersoon, praktisch, open, eerlijk en pragmatisch, zo kunnen we JBG het beste omschrijven.