Ciska Gorter – Medewerker Bedrijfsburo

Ciska is typisch zo iemand waar een bedrijf niet zonder kan. Een persoon die er altijd is en bereid is om iedereen te ondersteunen. Vanuit de administratie is zij de spin in het web voor de interne zaken. Moeiteloos regelt zij alle noodzakelijke werkzaamheden die ervoor zorgen dat iedereen zijn of haar werk kan doen. Daarnaast zorgt zij op onnavolgbare wijze voor het welzijn van de klanten die ons bezoeken. En dat alles met een lach op het gezicht.

c.gorter@hetbedrijfsburo.nl

Stan van den Berg – Stagiair Bedrijfsburo

Dit is Stan, 19 jaar en sinds 13 februari stagiair bij het Bedrijfsburo. Zoon van een uitvoerder, student Bedrijfskunde aan Hanze Hogeschool en zit klaar om de bedrijfsprocessen binnen JBG te verbeteren!

stage@hetbedrijfsburo.nl

Niels Blaauw – Bouwkundig Tekenaar

Sinds november 2023 is Niels Bouwkundig Tekenaar bij JBG. Met een achtergrond als Facility Manager, maar een passie voor architectuur, besloot hij het roer om te gooien!

n.blaauw@hetbedrijfsburo.nl

Mark Kramer – Jr. Bouwkundig (kosten) Deskundige

Sinds 2023 is Mark werkzaam als Junior Bouwkundig (kosten) Deskundige. Mark is na de middelbare school begonnen bij de Timmeropleiding en uiteindelijk heeft hij tot aan Uitvoerder doorgeleerd. Hij is nog niet klaar met leren en vindt JBG een mooie start om verder te werken aan zijn ontwikkeling.

m.kramer@hetbedrijfsburo.nl

Rudi Lienau – Bouwkundig (kosten) Deskundige

Rudi wist als kind al dat hij iets zou willen doen in de bouw. Hij volgde hiervoor een bouwkundige opleiding en tijdens zijn eerste stappen in bouw deed hij veel kennis op in het aardbevingsgebied. Maar vooral de financiële kant van de bouw heeft zijn interesse. Hij volgde een opleiding in vastgoed en leerde veel over de marktwerking. Ervaring deed hij vervolgens op bij een aannemer, in de makelaardij bij een projectontwikkelaar.

r.lienau@hetbedrijfsburo.nl

Theo van der Meulen – Senior Bouwkundig (kosten) Deskundige

Theo is ooit begonnen als tekenaar en heeft met jaren ervaring in de bouw- en architectensector een goed oog voor details. Theo is betrouwbaar, flexibel, oplossingsgericht en heeft dienstverlening hoog in het vaandel. Theo geldt als een van de mensen die uitzonderlijk vele ervaring heeft als kostendeskundige en altijd weer kritisch samen met zijn collega’s kijkt naar de juistheid van het door hem aangeleverde werk. 

t.van.der.meulen@hetbedrijfsburo.nl

Andre Oosterhuis – Senior Bouwkundig (kosten) Deskundige

André heeft een bouwkundige opleiding gevolgd. Zijn werkvelden waren in de afgelopen jaren zeer divers. Hij deed ervaring op in de bouw als maatvoerder/voorman maar leerde bij een aannemer ook betonstorten. André bleef zich ontwikkelen en werd bouwkundig tekenaar. Op het moment dat André bij een calculatiebureau ging werken, vond hij zijn richting. Bij ons vind André al weer jaren zijn draai als Senior bouwkostendeskundige.

a.oosterhuis@hetbedrijfsburo.nl

Erik van der Voort – Senior Bouwkundig (kosten) Deskundige

Man van cijfers, structuur en bouwkundig inzicht. Werkt nauwkeurig en snel. Met zijn flexibele instelling weet hij bij iedere klant zijn toegevoegde waarde meer dan waard te zijn. Erik bezit een grote mate van zelfstandigheid en organiseert binnen het team zijn werkzaamheden van het begin tot het einde in goede banen.

e.van.der.voort@hetbedrijfsburo.nl

Amadeus Blaauw – Senior Bouwkundig (kosten) Deskundige/Adviseur

Werkzaam vanaf 1995 in utiliteitsbouw, woningbouw, Retail, beheer & onderhoud. Hij is werkzaam geweest in organisaties in bedrijfsbureau functies, als woninginspecteur, junior architect, projectbegeleider, projectmanager, makelaar, operationeel manager en kwaliteitscontroleur. Verder actief binnen het aardbevingsdossier als bouwkundig expert/ bouwfysisch inspecteur.

a.blaauw@hetbedrijfsburo.nl

Jeroen van der Veen – Senior Bouwkundig (kosten) Deskundige

Jeroen is een pragmatisch ingestelde doorzetter. Hij laat zich niet uit het veld slaan door lastige projecten. Van werkvoorbereiding tot nacalculaties. De kennis in de afgelopen jaren weet hij toe te passen. Jeroen is een betrouwbare en gewaardeerde collega met een analytisch vermogen en een nuchtere kijk op de voorgelegde bouwkundige problematiek.

j.van.der.veen@hetbedrijfsburo.nl

Anuschka Groot – Bouwkundig (kosten) Adviseur

Anuschka heeft zich bewezen als volwaardig gesprekspartner en heeft ruime deskundigheid om als adviseur en regisseur haar deskundigheid in te zetten om de gezamenlijke doelstellingen te behalen. Tevens veel ervaring opgedaan in herstel van vermeende schades en het Bouwkundig Versterken van gebouwen veroorzaakt door aardbevingen in het Groninger veld. Flexibel en snel betrokken bij het team, gemotiveerd in de te voeren werkzaamheden. Werkt gestructureerd, is accuraat en stressbestendig. Een aanpakker en doorzetter. 

a.groot@hetbedrijfsburo.nl

Sietze Stilma – Bouwkundig (kosten) Adviseur/Project Coördinator

Sietze werkt al vanaf 1984 in de bouw. Bouwkundig adviseur in de woningbouw- en restauratiebranche, projectleider, kostendeskundige, toezichthouder en kwaliteitscontroleur behoren tot zijn expertises. Daarnaast beschikt hij over pragmatisch leiderschap en is besluitvaardig en kritisch in zijn werk. Sietze is daardoor niet alleen een gewaardeerd collega, maar ook een graag geziene man bij onze klanten.

s.stilma@hetbedrijfsburo.nl

Michel Roelofs – Projectmanager

Michel heeft na zijn studie HTS Commerciële Bouwkunde en Bedrijfskunde aan de RUG ervaring opgedaan bij adviesbureaus en bij zorginstellingen. Huisvesting, advies en kantoorconcepten waren zijn werkvelden. Bij Bedrijfsburo JBG heeft hij inmiddels als Projectmanager zijn plek gevonden. Zijn visie en goede communicatieve eigenschappen zijn hierin een toegevoegde waarde voor ons. Met zijn positieve instelling en een altijd zonnig humeur zorgt hij voor de vrolijke noot in ons team.

m.roelofs@hetbedrijfsburo.nl

Peter Molema – Projectmanager

Peter is sinds 2023 weer terug van weggeweest. Peter is verantwoordelijk voor het coördineren en begeleiden van diverse projecten in de ontwikkelfase en heeft veel contacten met onze opdrachtgevers/samenwerkingspartijen. Met een gezonde dosis humor en standvastigheid, zien wij ook onze klanten regelmatig met een lach het pand te verlaten. Een echte aanwinst voor ons team!

p.molema@hetbedrijfsburo.nl

Auke van der Zee – Kwaliteitsmanager

Auke is verantwoordelijk voor het opzetten, beschrijven, implementeren en onderhouden van het systeem. Het voldoen van het kwaliteitsmanagementsysteem aan ISO 9001:2015. Door de jarenlange ervaring binnen een gerenommeerd architectenbureau en het toepassen van zijn organisatorisch en projectmatige kwaliteiten is Auke van grote toegevoegde waarde voor alle betrokken partijen. Identificeert en registreert afwijkingen en implementaties van beheersmaatregelen. Schrijft verbeterplannen en zorgt ervoor dat iedereen zijn/haar werkzaamheden binnen de gewenste processen correct kan uitvoeren.

a.van.der.zee@hetbedrijfsburo.nl

Fiona Lamain – Marketing & Communicatie Manager

Een nieuw element binnen Bedrijfsburo JBG, is de Marketing & Communicatie. Sinds juni 2023 vertegenwoordigt Fiona deze afdeling. Haar inbreng is opmerkelijk, waarbij ze regelmatig haar kwaliteiten heeft laten zien met betrekking tot ideeën over presentaties en managementstrategieën. Wat opvalt, is haar open houding en het feit dat ze zonder belemmeringen zowel gevraagd en ongevraagd advies verstrekt. Dit heeft geleid tot nieuwe inzichten en benaderingen. Haar benadering lijkt niet alleen professioneel waardevol te zijn, maar ook te zorgen voor een positieve dynamiek binnen het team en de organisatie als geheel.

f.lamain@hetbedrijfsburo.nl

Dion Grijpma – Manager F&A

Met dezelfde genen als zijn vader is Dion ook betrokken en loyaal. Dion zorgt voor de administratieve afhandeling, waarbij de salarissen op tijd betaald worden en de klant een correcte factuur ontvangt. Dion kan snel schakelen, is flexibel, dienstverlenend en zonder kapsones zeer prettig in de omgang met collega’s en klanten.

d.grijpma@hetbedrijfsburo.nl

Ben van Rein – Technisch Manager

Ben zet zich met woord en daad in voor speciale projecten binnen onze organisatie. Met een grote dosis humor en een open houding is Ben communicatief, commercieel en creatief zeer sterk. Ben is in het bijzonder betrokken bij de aardbevingsproblematiek in de regio en dat maakt hem de juiste man op de juiste plaats. Meer dan een toegevoegde waarde voor ons bedrijf.

b.van.rein@hetbedrijfsburo.nl

Jan Grijpma – Directeur/Eigenaar

Jan is vanaf de oprichting in 2014 directeur en eigenaar van Bedrijfsburo JBG B.V. Met een grote schat aan kennis en praktijkervaring in de bouw, brengt Jan deze kennis met veel enthousiasme over op het personeel. Met verworven ervaring als leidinggevende is Jan gedreven, betrokken en loyaal.  Mede dankzij zijn visie “goed en rechtvaardig doen” groeit het personeels- en klantenbestand.

j.grijpma@hetbedrijfsburo.nl